Wraz z początkiem Nowego Roku 2022 nabieramy tempa w dokształcaniu się. Nie spoczywamy na laurach, lecz bierzemy się ostro do pracy i doskonalimy swoje umiejętności pod okiem wybitnego szefa kuchni poznańskiej, restauracji AUTENTYK– Ernesta Jagodzińskiego, który bierze udział w licznych konkursach kulinarnych zarówno w Polsce, jak i za granicą. Podczas pobytu w naszej szkole zaraził nas swoją pasją do nowoczesnego podejścia do gastronomii. Dzięki niemu poznaliśmy tajniki kuchni molekularnej i nauczyliśmy się na bazie tradycyjnych surowców uzyskiwać potrawy w nowoczesnej odsłonie.
View the embedded image gallery online at:
https://www.zsz2.poznan.pl/start/aktualnosci/411-warsztaty-z-kuchni-molekularnej-w-zespole-szkol-zawodowych-nr-2-w-poznaniu.html?tmpl=component&print=1&layout=default#sigProId7b96f4c985
https://www.zsz2.poznan.pl/start/aktualnosci/411-warsztaty-z-kuchni-molekularnej-w-zespole-szkol-zawodowych-nr-2-w-poznaniu.html?tmpl=component&print=1&layout=default#sigProId7b96f4c985